Huawei Honor 8 Lite til Danmark – Se pris og tilgængelighed

Huawei lancerer nu Huawei Honor 8 Lite i Danmark. En elegant budget-mobil med fornuftige funktioner.

Huawei Honor 8 Lite til Danmark – Se pris og tilgængelighed

I fredags kunne vi fortælle om Huaweis lancering af Mate 9 på det danske marked, og nu er der så endnu en mobil klar til os herhjemme.

Huawei lancerer nu Honor 8 Lite i Danmark. En mobil der forsøger at kombinere et elegant design og fornuftige specifikationer, til en rimelig pris.

Honor 8 Lite er dybest set en lidt skrabet udgave af Honor 8, som du kan læse en anmeldelse af her. Den har nogle lidt andre specifikationer, men beholder det samme fysiske design som sin storebror.

Se også: Huawei bekræfter: Mate 9 kommer nu til Danmark

Telefonen har en skærm på 5,2 tommer i 1080p Full HD-opløsning, et bagkamera på 12MP kamera og selfie-kamera på 8MP.

Honor 8 Lite kører med Huaweis egen chip Kirin 655 Octa-core processor, 3 GB RAM og 16 GB intern hukommelse. Derudover er der plads til mikroSD-kort op til 128GB.

Batteriet på Huawei Honor 8 Lite er på 3.000 mAh, og den har derudover en utrolig hurtig fingerscanner, der ifølge producenten kan låses op på bare 0,3 sekunder.

Læs også: Huawei stormer frem i Danmark: Fordobling af salget på ét år

Pris og tilgængelighed

Honor 8 Lite har en vejledende udsalgspris på 2.199 kroner, og du kan få den i fire forskellige farver; sort, guld, hvid og blå.

Du kan allerede nu købe Honor 8 Lite i Elgiganten.

Læs vores komplette gennemgang af alle Huawei Honor 8 Lite’s specifiktioner og funktioner her:

Temaet er ikke slut

Flere forhold har spillet ind siden vi bragte denne artikel. mobilsiden fortsatte historien. Allerede d. 6/2/2017 bragte vi nyt i sagen med en vinkel omkring Overblik: Fri EU-roaming, nyt om Huawei og top 10 apps – Den videre historie om temaet finder du her. Seneste nyt om temaet kan du finde her.