Huawei investerer i Storbritannien

Huawei er godt i gang med at investerer på flere markeder og det betyder en investering på omkring 11,6 mia i Storbritannien.

Huawei investerer i Storbritannien

Stifteren og topchefen for Huawei, Ren Zhengfei, mødtes i sidste uge med den engelske premierminister David Cameron for at drøfte Huaweis investeringsplaner i Storbritannien.

Målet for mobilgiganten Huaweis investeringer på omkring 11,6 milliarder kroner i Storbritannien er, at det skal give 700 nye stillinger over de næste fem år. Det skriver Business.dk.

Huawei er ved at udvide på flere markeder foruden det engelske, men i både Australien og USA er de blevet mødt med skepsis og frygt for industrispionage.

 – Huawei vil bevise de ikke spionerer

I England har de oprettet et særligt testcenter, som skal bevise de ikke spionerer. Testcenteret er lavet i tæt samarbejde med den britiske efterretningstjeneste, så de seriøse hensigter fra verdens næststørste leverandør af mobiludstyr ikke er til at tage fejl af.

Temaet er ikke slut

Næste fortælling om sagen kan også være interessant. mobilsiden kunne ikke slippe historien. 17/9/2012 blev bolden spillet videre med fortællingen om Windows Phone 8-telefon på vej fra HuaweiKlik her og læs artiklen.. Seneste nyt om temaet finder her.