Huawei overvejer at åbne udviklingscenter i Danmark

Huawei går med tanker om, at fylde det hul som lukningen af Nokia og senest Renesas Mobile har lavet i det danske arbejdsmarked.

Huawei overvejer at åbne udviklingscenter i Danmark

Kinesiske Huawei har på flere områder lagt mærke til Danmark, ud over at forhandle med TDC om at overtage driften af TDC’s danske net, overvejer de nu at åbne et udviklingscenter i Danmark.

Lukningen af Nokia og senest Renesas Mobile har ført til fyringen af over 1000 erfarne ingeniører og udviklere som skal finde på noget andet at lave. Også da Nokia lukkede overvejede Huawei at indtage Danmark, men endte altså med at stå over.

Ønsker erfarne medarbejdere

Huawei har ekspanderet kraftigt og ansat mange nyuddannede ingeniører i Kina, man forsøger derfor at skabe lidt balance ved at lede efter folk i Europa, med mindst 10 års erfaring på området.

Seneste nyt om emnet

Få den kronologiske fortsættelse i sagen og anvisning til hvor du finder seneste nyt om emnet. mobilsiden valgte at gå videre med sagen. 2/7/2013 postede redaktionen en ny vinkel med historien om Huawei Ascend P6 på vej i Google Play edition – Den videre beretning kan læses her. Det sidste ord er ikke skrevet. Tjek seneste nyt her.