Huawei P30 Pro får nu natfunktion i frontkameraet

En ny opdatering til Huawei P30 og P30 Pro giver nu også frontkameraet den imponerende natfunktion.

Huawei P30 Pro får nu natfunktion i frontkameraet

Huawei er klar med en ny opdatering til P30 og P30 Pro, der blandt andet bringer den velkendte natfunktion til frontkameraet. Begge modeller bliver desuden sikrere med sikkerhedsopdatering fra august måned. 

Natfunktionen, som jeg mener blev introduceret med Mate 9 Pro, er en ret imponerende funktion, der nærmest formår at gøre nat til dag. Når der tages et billede med natfunktionen tager det længere tid, end at indfange et normalt billede. Der bliver nemlig indfanget flere billeder med forskellig eksponering samt ISO-værdien modificeres, så den bedst mulige kvalitet opnås. Ulempen er at kameraet skal holde helt stille i 5-8 sekunder, men resultatet er overraskende godt – selv når der nærmest intet lys er til stede. 

Samme funktion kommer nu til frontkameraet i P30 og P30 Pro, så dine selfiebilleder i natten forhåbentlige kan blive mere anvendelige. Den kommende opdatering hedder 9.1.0.193 og er netop blevet frigivet i Kina. Det kan ikke vare længe inden den ruller ud i flere områder.

Huawei P30 Pro iPhone XS
Huawei P30 Pro til venstre og iPhone XS Max til højre. Natfunktionen i P30 Pro er ganske imponerende. Foto: Mobilsiden

Læs også: Det rygtes at Huawei Mate 30 Pro lanceres den 19. september

Mere til fortællingen

Siden vi kørte denne artikel er der kommet nyt i sagen. mobilsiden fulgte op på historien. 13/8/2019 fik historien nyt liv med artiklen DxOMark: Samsung Galaxy Note10+ vipper Huawei P30 Pro af pinden – Den kan læses her. Du kan læse absolut seneste nyt her.