Huawei præsenterer 7 tommer tablet med telefon

Kinesiske Huawei præsenterer MediaPad 7 Vogue, der også kan fungerer som telefon.

Huawei præsenterer 7 tommer tablet med telefon

De små tablets i 7-tommerstørrelsen er efterhånden ved at blive vidt udbredt, og er særligt populære for folk på farten.

Nu har kinesiske Huawei præsenteret endnu en 7-tommer tablet, MediaPad 7 Vogue, der indeholder en lidt udsædvanlig feature for tablets, nemlig muligheden for at foretage telefonopkald – Dermed kunne man også fristes til at kalde den for en 7-tommer smartphone.

MediaPad 7 Vogue fås både i en 3G- og WiFi-udgave, hvor sidstnævnte ikke har mulighed for taleopkald via mobilnettet, skriver Engadget.

Den nye enhed har mellemklasse specifikationer, i form af en IPS skærm på 1024 x 600, quad-core Huawei 1,2 GHz Cortex-A9 CPU, 1GB RAM, 8GB RAM, 3 megapixel kamera og mulighed for udvidelse med microSD.

Flere artikler om Tablet

Siden vi publicerede denne historie er der kommet nyt i sagen. mobilsiden fulgte op på historien. 18/6/2013 gik redaktionen videre og publicerede artiklen; Så meget bruger vi tablets og smartphones – Den videre historie om temaet finder du her. Seneste nyheder om Tablet finder du her..