Huawei vil være blandt verdens 100 største brands

Den kinesiske mobilproducent Huawei har et klart mål: At kommer blandt verdens top 100 brands.

Huawei vil være blandt verdens 100 største brands

Den kinesiske teknologivirksomhed Huawei, der blandt andet producerer udstyr til mobilnettet og smartphones og tablets har vist sig som en spiller, der ikke er til at komme uden om.

I fjerde kvartal af 2012 opnåede Huawei således status som verdens tredjestørste smartphone producent, kun overgået af Samsung og Apple.

Men kineserne stiler endnu højere og med en nye branding strategi, der hedder ”Make it possible” skal Huawei i løbet af de kommendende år blive et af verdens 100 største brands.

Den nye strategi handler om at flytte grænserne for, hvad vi tror kan lade sig gøre, og om at skabe nye muligheder gennem innovativ teknologi, skriver selskabet i en pressemeddelelse.

En del af strategien er blandt andet at lytte til forbrugerne, og her mener Huawei selv de allerede har taget det første skridt med lanceringen af Y300.

 – Huawei Ascend Y300 – en perfekt begynder mobil (mobiltest)

Y300 er ifølge selskabet skabt ud fra brugernes ønsker, og henvender sig til førstegangsbrugerne. En målgruppe som andre producenter forsømmer. Y300 er en brugervenlig smartphone, uden komplicerede brugerflader, der fås til en pris omkring 1.000 kroner.

Opfølgning på historien

Få den kronologiske fortsættelse af sagen og anvisning til hvor du finder seneste nyt om temaet. mobilsiden kunne ikke lade sagen ligge. 22/5/2013 blev bolden spillet videre med sagen; Samsung og Apple sidder på overskuddet og kunderne – Den videre historie om temaet finder du her. Få også seneste nyt om temaet ved at trykke her..