Huaweis nye designmobil bliver i ren metal

Afløseren til Huaweis designstjerne, Ascend P8, er fanget på kamera og afslører et nyt metallook.

Huaweis nye designmobil bliver i ren metal

Twitter-tipsteren Onleaks lækker et billede af, hvad der formodes at blive Huaweis nye designsatsning. Billedet antyder, at afløseren til Huawei P7 vil forsætte i samme designsikre spor, men nu med en ny finish i metal.

Se også: Huawei Ascend P7 anmeldelse: Fra dongle til designperle [TEST]

Nærstuderer du det lækkede foto, fremgår det at højttaleren nu flytter fra bagsiden til bunden, ligesom i Apples og Samsungs seneste topmobiler. Højttalergrillen er tydeligvis også inspireret af designet hos de to store tech-giganter.

Største nyhed ligger i et nyt metalkabinet der trækker design-tråde til Huaweis nuværende kæmpeflagskib, Ascend Mate 7. Billedet er ikke synderlig detaljeret, men blankpolerede overflader langs kanterne tyder på, at Huawei har forfinet looket yderligere.

Huawei Ascend P8 er ikke officiel endnu, men det forlyder at mobilen vil få et 5,2” Full HD display og vil rumme Huwaeis nyudviklede processor, Kirin 930, som skal drive Android Lollipop frem. Lanceringen forventes at blive i midten af April.

Læs også: Huawei Ascend mate 7: en businessmobil er født [TEST]

Huawei Ascend P8

Opfølgning på artiklen

Siden redaktionen publicerede artiklen er der kommet nyt i sagen. mobilsiden fortsatte historien. 11/3/2015 publicerede redaktionen sagen; E-butikker røber prisen på Huawei Watch – Nyheden kan læses her. Sidste ord er ikke sagt. Tjek seneste nyt her.