Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Husk at slette dine personlige data!

Husk at slette dine personlige data!

Mange glemmer at slette deres personlige data på mobilen inden den sælges eller afleveres til genbrug, og nu kommer sikkerhedsfirma med advarsel.

Flere og flere sælger eller afleverer deres brugte mobiltelefon til genbrug, men mange glemmer en vigtig detalje inden.

Op til 54 procent af befolkningen glemmer at slette deres personlige oplysninger inden mobilen bliver videregivet. Det skriver sikkerhedsfirmaet Bullguard i en pressemeddelse.

 - "Uanset hvad årsagen er til at sælge eller genbruge en mobiltelefon, er der én ting, som mange glemmer, nemlig, at fortrolige oplysninger som f.eks. kontaktinformationer, kodeord, bankoplysninger og andet er gemt på telefonen, og at oplysningerne vil være tilgængelige for den person, som overtager den, hvis de ikke slettes korrekt", fortæller Philip Dall, ekspert i mobilsikkerhed hos Bullguard.

Manglende sletning kan i værste tilfælde føre til identitetstyveri.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Thomas jørgensen 18-04-2011 12:04:08

Sletter den så ikke ALT

0 0
David 18-04-2011 11:21:44

skriv *#7370# og formater også hukommelses kortet.

0 0
Kongand 18-04-2011 11:06:27

Der er nok mange, der har godt af at blive påmindet dette, men når I skriver "hvis ikke de slettes korrekt", så kunne det måske være en god idé lige at droppe et par sætninger om, hvad det indebærer - hvis det er muligt med alle de forskellige systemer, der findes efterhånden.
Men er det bare at gå ind og gendanne fabriksindstillinger, skal man gå ind og manuelt slette alt, eller hvordan?
Begynder I at komme med gode råd og tips som dette, behøver man ikke lede på andre hjemmesider, men kan nøjes med at følge med på mobilsiden.dk :)

0 0

Om brug af cookies