Hvad hader du ved andres mobilvaner? [AFSTEMNING]

Vi kan lige så godt være ærlige. Alle laver ting med smartphonen som irriterer andre, men hvad er det mest irriterende?

Hvad hader du ved andres mobilvaner? [AFSTEMNING]

Nogle mobilvaner er værre end andre og nogle er ligefrem decideret irriterende for omverdenen. Men spørgsmålet er så, hvilken synes du er den mest irriterende mobiltype?

System lyde

Høje systemlyde kan virke rigtigt irriterende for omverdenen, især hvis personen modtager mange notifikationer og taster løs på med tastelyde mens der bliver givet gas på Facebook, sms og e-mails. Fjern nu de lyde og sæt telefonen på vibrator.

Høj musik og spil med lyde
Spil med lyde kan være rigtigt irriterende for omverdenen. Det kan både være jalousi over ikke selv at kunne komme så langt i Flappy Birds, men også at lydene fra Angry Birds ikke længere er sjove når vi nu har hørt det 10.000 gange. Høj musik, enten direkte fra smartphonens højtalere eller på grund af dårligt lydisolerede høretelefoner, er bare ikke særlig interessant for omverdenen.

Folk der taler højt
Titlen siger lidt det hele. Ukendte personer der taler højt i telefon og deler hele deres privatliv med resten af verdenen. Ja, du havde sikkert en sjov bytur, men vi andre var der ikke, så nu er du bare irriterende og pinlig. Det er ofte også de samme personer som taler i smartphonen mens de bliver betjent i caféen. Baristaen synes helt sikkert også det er irriterende at du er langsommere om at betale når der står 10 personer i kø.

Zombie-tweeps
Folk der er så optaget af Facebook, Twitter og andre sociale medier at de slet ikke bemærker omgivelser. Er du på bar med en kammerat eller veninde, så kan det være rigtig irriterende hvis de er mere opslugt af smartphonen end resten af selvskabet.

Cykel-sms’er
Folk der sms’er mens de er i trafikken er ikke kun til fare for sig selv, men er også langsomme og utilregnelige. Din sms eller e-mail kan godt vente og hvis den ikke kan, så stop op og skriv sms’en. Det tager kun 10 sekunder, men når du cykler tager det 2 minutter og du sløver hele trafikken.

Selfies og madbilleder
Maden bliver kold og hvis vi andre skal være høflige og vente, så bliver vores mad også kold fordi det tager så lang tid at finde den rigtige vinkel og filter. Hvis vi andre bare spiser så er vi færdige med retten inden billedet ligger på Instagram – og hvem siger at vi andre ønsker at være med på dine selfies og madbilleder.

Er der nogen mobilvaner vi har glemt, som du synes er rigtig irriterende?

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Emnet er ikke færdigdebatteret

Siden denne artikel udkom er der kommet nyt i sagen. mobilsiden fulgte op på sagen. 20/3/2014 havde vi dette at sige med nyheden; Huawei Ascend Y530 anmeldelse: Til stramme budgetter og begyndere [MOBILTEST] – Den videre fortælling finde om emnet finder du her. De sidste nyheder om temaet finder du her.