Hvid iPhone 4 forventes først i 2011

Mobilkøberne skal ikke forvente en iPhone 4 i den hvide farve før til næste år. Det fortæller de danske teleselskaber.

Hvid iPhone 4 forventes først i 2011

Der kommer til at gå en rum tid endnu, inden den lovede hvide udgave af iPhone 4 bliver tilgængelig for mobilkøberne.

Teleselskaberne i Danmark ved intet om Apples planer for iPhone 4 i hvid, kun at den ikke fremgår i materialet, som de modtager fra Apple.

– “Jeg forventer den først i 2011. På forecast-listerne fra Apple, der dækker de kommende tre måneder, står der intet om en hvid iPhone. Men jeg håber da, at Apple kan levere i starten af 2011,”siger Telias salgschef Michael Bech.

Også teleselskabet 3 er varsomme med at love noget.

– “På vores venteliste står en del, som venter på en hvid iPhone 4. Desværre skal disse kunder ikke regne noget før i starten af 2011”, udtaler kommunikationschef hos 3, Stine Green Paulsen.

Også Telenor forventer, at mobilen ligger i butikken i første del af det nye år.

Måske hvid iPhone tidligere?

Mobilsiden.dk har været i kontakt med Apple, for at høre deres status på produktet, men Apple har ingen nye kommentarer omkring leveringen af den hvide iPhone 4. I stedet henvises til et statement fra den 23. juli 2010.

– “Hvide modeller af iPhone 4 har vist sig at være mere udfordrende at producere, end vi oprindeligt havde forventet. Derfor vil den først blive tilgængelig senere i år”, lyder det fra Apple.

Sammenholdes Apples statement og teleselskabernes kommentarer kan der måske konkluderes, at Apple rent faktisk frigiver den hvide model senere i år, men at det langt fra er sikkert, at Danmark bliver blandt de første lande på listen, når produkterne skal fordeles på verdensmarkedet.

Web-TV: Anmeldelse af iPhone 4

Historiens videre forløb

Der er udvikling i sagen. Siden vi bragte artiklen er der sket mere. mobilsiden kunne ikke slippe temaet. d. 27/9/2010 fulgte vi artiklen op med et indlæg med tematikken Nu kan en iPhone repareres uden for købslandet – Artiklen kan du læse her her. Se også seneste nyt om tematikken her.