Hvid iPhone 4 skabte stor forvirring

Onsdag morgen skød Telia salget af den hvide iPhone 4 i gang. TDC fulgte straks efter, men i løbet af dagen opstod der forvirring om salget - skabt af Apple selv.

Hvid iPhone 4 skabte stor forvirring

Hvilken dag startede / starter salget af den hvide iPhone 4 egentlig? Onsdag bød både på kunder der kunne købe produktet, og en udmelding fra Apple om, at mobilen først kommer til salg torsdag.

Telia-kunder fra venteliste modtog onsdag morgen en mail med tilbud om at købe den længe ventede hvide iPhone 4. Kunderne fik et unikt købslink til Telias webshop, som var gældende i 48 timer.

Konkurrenten TDC var klar med den hvide iPhone 4 fra om formiddagen. Men her var strategien anderledes, da TDC ikke har arbejdet med en venteliste. TDC kunder kunne i stedet gå ind i en TDC-butik og købe deres eksemplar.

Stor iPhone-forvirring i løbet af dagen

Omkring middag refererede Ekstra Bladet en artikel fra Mobilsiden.dk, men tilføjede, at man ikke kunne få bekræftet fra teleselskaberne, at den hvide iPhone 4 nu var til salg.

Ifølge Ekstra Bladet var mobilen ikke til salg i TDC’s to butikker på Strøget og Købmagergade i København.

I kommentarfeltet under artiklen skrev en bruger dog, at han netop havde købt den hvide iPhone 4 hos TDC.

Apple selv bidragede om eftermiddagen (kl. 14:55) til forvirringen ved at udsende en pressemeddelelse, at modellen ville blive sat til salg torsdag den 28. april 2011. Men det var altså efter, at både Telia og TDC havde haft gang i salget i Danmark.

Dermed ser det ud til, at de danske TDC og Telia kunder har været blandt de første i verden til at købe den hvide iPhone 4.

Læs mere:
 – Den hvide iPhone 4 kommer i dag
 – TDC har hvid iPhone 4 i butikkerne
 – 3 sælger kun hvid iPhone 4 til venteliste

Seneste tilføjelse til historien

Næste fortælling om sagen kan også være interessant. mobilsiden kunne ikke slippe temaet. Allerede d. 27/4/2011 bragte vi nyt i sagen med sagen; 3 sælger kun hvid iPhone 4 til venteliste – Artiklen kan læses her. Det sidste ord er ikke skrevet. Tjek seneste nyt her.