Hvilken Android-browser bruger du? [AFSTEMNING]

Smartphones kan gå på nettet, og der er mulighed for at hente en lang række browsere, man kan surfe nettet rundt på

Hvilken Android-browser bruger du? [AFSTEMNING]

På internettet kan man finde alt mellem himmel og jord, men for at komme på internettet, skal man jo lige igennem en browser først, og dem er der mange af. Rigtig mange, faktisk, og især til Android.

Derfor er vi her på mobilsiden.dk nysgerrige om hvilken browser, der er jeres foretrukne.

Læs også: Opera har 100 millioner Android-brugere

Vi har listet nogle af dem, vi tror er mest populære, men har vi glemt nogle, hører vi selvfølgelig gerne fra jer i kommentarfeltet. Her kommer dog først en lille introduktion til de browsere, vi tror, I bruger.

Google Chrome

Googles browser, Chrome, udmærker sig ved at være et Google-produkt. Det er i sig selv intet revolutionerende, men der er god mulighed for at integrere med Googles andre tilbud, og dem er der mange af.

Firefox

Den er populære på desktop, og den er også ganske populær til Android-telefoner. Firefox er en hurtig browser, og der er fine muligheder for at slippe for ondsindede cookies. Og er man en af dem, der bruger Firefox på desktop, så er der selvfølgelig mulighed for at synkronisere med mobilen.

Dolphin

En let browser, der også har en fin hastighed, men det mest spændende ved Dolphin Browser er, at man kan lave den meget personlig. En gestus som at tegne et ‘G’ kan få en Google-søgning frem, hvis det altså er det, man vil.

Opera/Opera Mini

Opera har to browsere, der begge er ganske smarte. Ud over at følge godt med i funktionalitet, så kan Opera og Opera Mini også spare dig for noget data, så forbruget bliver holdt nede og hastigheden oppe.

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...