Hvilken iPad skal du have? [AFSTEMNING]

Apples nye iPads er landede. Det rykker op og ned i Apples sortiment, nogle er bedre, andre er billigere. Hvad skal du have?

Hvilken iPad skal du have? [AFSTEMNING]

Apple udvikler videre på iPad’ens form og funktioner, ved lanceringen af iPad Air 2. Med en profil på bare 6,1 mm er den tyndere end nogensinde. Med et nyt kamera, en ny guldfarve, kraftigere processor og Touch-ID får du mere end nogensinde når du køber iPad Air 2.

Læs også: Apple slipper ultratynd iPad Air 2 løs

Lillebror iPad mini 3 overbeviser ikke i samme grad. På nær den nye Touch-ID sensor og guldfarven, adskiller den sig ikke fra forgængeren.

Er budgettet ikke til den store iPad, kan der i stedet være penge at spare, i de foregående modeller af iPad mini og iPad Air, som alle nu får en klækkelig rabat.

Overvejer du den nye iPad Air 2? Eller vil du i stedet springe på en af de forrige iPads, nu hvor prisen er lavere? Giv din mening til kende herunder.

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Opdateringer af emnet

Historien lå ikke død så alt for længe. mobilsiden fulgte op på sagen. Allerede d. 17/10/2014 bragte vi nyt i sagen med en ny vinkel på Apple iPad mini 3 er ikke prisen værd [KOMMENTAR] – Historien finder du her. Temaet er stadig aktuelt. Klik her for at læse seneste nyt..