Hvor er nærmeste mobilmast?

Find de nærmeste mobilmaster med MobilMast til iOS.

Hvor er nærmeste mobilmast?

MobilMast er navnet på en ny applikation til iOS. Applikationen benytter data fra den offentlige mastedatabasen.dk til at fremvise de nærmeste mobilmaster udfra ens position.

Mastedatabasen.dk er så godt som ubrugelig på alle mobileenheder, så en applikation til fremvisning af informationerne er et stort skridt i den rigtige retning.

Ved hjælp af GPS informationer finder applikationen MobilMast alle mobilmaster i radius af et par kilometer, og viser dem med knappenåle på et kort.

Til hver mobilmast er der informationer omkring ejer (teleselskab) samt hvilken teknologi, der benyttes (2G, 3G eller 4G). Det er også muligt udelukkende at søge på en bestemt netværksteknologi, så man f.eks. kun finder 3G eller 4G master i nærheden.

Men ingen roser uden torne; Apllikationen viser udelukkende eksisterende mobilmaster, og man kan således ikke se planlagte mobilmaster.

Samtidig så insisterer applikationen på, at kalde Telenors mobilmaster for “ukendt operatør”, og det er ikke muligt at se mobilmaster andre steder end lige i nærheden af ens postition.
Man kan heller ikke begrænse søgeresultaterne til kun at vise mobilmaster fra ens eget teleselskab.

MobilMast er en fin lille appliaktion med plads til forbedringer.

MobilMast til iOS er gratis og kan hentes her.