iCloud e-mails får ekstra sikkerhed

Nu krypteres alle e-mails sendt via Apples mail-tjenester

iCloud e-mails får ekstra sikkerhed

Kryptering af e-mails, og mangel på samme, er blevet et varmt emne i kølvandet på de senere års afsløringer. Derfor kan iCloud-brugere nu glædes sig over, at Apple indfører kryptering af al e-mail trafik.

Kryptering af e-mails er ellers ikke nyt for iCloud-brugere. Al trafik mellem @iCloud.com, @mac.com og @me.com adresser er hidtil blevet krypteret – men det gælder nu også for trafik til eksterne e-mail adresser.

Læs også: Google gør Gmail NSA-sikker

Google implementerede i marts lignende foranstaltninger for, blandt andet, at holde nysgerrige efterretningsorganisationer ude.

Apple luftede til WWDC, at der ville være tiltag i denne retning. Og nu kan man i konkurrenten Googles sikkerhedsblog ’Transparency Report’ læse, at virtuelt alle e-mails fra Apples domæner nu er krypterede.

Kilde: imore.com

Mere nyt om emnet

Ja vi fulgte selvfølgelig op på artiklen. mobilsiden kørte videre med bolden. 17/7/2014 stillede redaktiornen igen skarpt på tematikken med en artikel der tunede ind på Få slowmotion i dine videoer med iMovie til iOS [TIP] – Forstættelsen i sagen kan læses her. Læs også seneste nyt om temaet her.