Ikke alle troede på iPhone

iPhones succes er kommet bag på RIM, producenten af Blackberry. Se her den pudsige vurdering fra selskabet.

Ikke alle troede på iPhone

I 2005, to år før iPhones debut, foreslog en chef fra RIM, producenten af Blackberry, at selskabet skulle lave en smartphone med fokus på internet og en stor skærm. Meget lig hvad Apple på det tidspunkt arbejdede med.

Idéen blev skudt ned af topledelsen. Blackberrys succes kom på baggrund af gode tastaturer og fremragende email – og det skulle ikke ændres. Det skriver Reuters i en rapport.

Senere da iPhone blev officiel, var ledelsen hos RIM stadig sikker på, at forbrugerne fortsat ville have, hvad selskabet var bedst til – gode batterilevetider, sikkerhed, email, minimalt brug af netværk og fantastiske tastaturer.

De var endda så sikre på deres påstand, at de meldte ud at iPhone fra dag ét var fyldt med fejl, og at den ville blive en kæmpefiasko.

Den vurdering var vist ikke helt korrekt.

Opfølgning på artiklen

Siden vi publicerede denne artikel er der kommet mere til sagen. mobilsiden gik et skridt videre. 16/3/2011 blev historien fulgt op med sagen om iPhone: Er der ny alarmproblem i vente? – Du finder artiklen her. Få også seneste nyt om temaet ved at trykke her..