iMessage kan være ”farligt”

Beskedfunktionen iMessage på iPhones, kan gøre du kommer i klemme, hvis din iPhone kommer i hænderne på den forkerte.

iMessage kan være ”farligt”

Har du haft simkortet i en iPhone, så skal du huske at ”nulstille” den før du enten giver eller sælger den videre . En fejl i iMessage-systemet fra Apple, så kan du risikere (i sjældne tilfælde) at beskeder til dig bliver ved med at komme til den pågældende enhed. Dette tiltrods for en ny person har indsat sit simkort. Det skriver Gizmodo.com.

Gizmodo fortæller, at en amerikansk mor, som går ind i en Apple-butik med hendes søns defekte iPhone. Den ansatte i butikken tester telefonen ved brug af eget sim-kort, hvorefter hun får den retur.

Hendes søn får sig efterfølgende et chok, da beskeder der var ment til Apple-medarbejderen begynder at blive modtaget på hans telefon. Beskederne omhandler alt lige fra medarbejderens familierelationer, hans sexliv og flirtende beskeder til hans kolleger.

Det viser sig efterfølgende, at beskederne er sendt både til medarbejderens egen telefon, men altså også til kundens.
Apple forklarer sagen med, at det er et enkeltstående tilfælde, og skyldes medarbejderen har begået en fejl under reparationen.

Til det skriver iphonehacks.com dog: ”Selvom problemet måske er opstået ved, at en ansat ikke har fulgt den korrekte procedure, giver det ikke mening at blot det at bruge sit simkort i en andens telefon kan gøre sådan en situation opstår”. Det er ikke først fejl iMessage er kritiseret for at have.

Fortællingen fortsætter

Næste interessante fortælling om emnet. mobilsiden kunne ikke lade være. Allerede d. 3/2/2012 gik redaktionen videre med historien om Apple fjerner produkter fra sin tyske onlinebutik – Historien kan du læse her. Se også seneste nyt om tematikken her.