Ingen beviser for mobilstråling er skadelig

De britiske sundhedsmyndigheder har netop foretaget en undersøgelse af forskningsresultater vedr. mobilstråling:

Ingen beviser for mobilstråling er skadelig

Mange frygter at strålingen fra mobiltelefoner kan være skadelig, men nu går de britiske sundhedsmyndigheder ud med en beroligende melding, for de der må være bekymret.

British Health Protection Agency (HPA) har gennemgået hundredevis af forskningsrapporter, men har ikke kunne finde nogen sammenhæng mellem mobilstråling og kræft, hjernefunktion eller sterilitet. Det skriver BBC.

Det er den største gennemgang af forskningsresultater nogensinde, som omhandler sikkerhed ved brug af mobiltelefoner.

Undersøgelsen er foretaget ved, at en gruppe eksperter gennemgik den vigtigste forskning med mobilstråling. Konklusionen er, at  mennesker der påvirkes af strålingen, ikke oplevede målbare symptomer.

HPA mener dog, at man bør fortsætte undersøgelserne, da man ikke ved så meget omkring langtidseffekter endnu. De anbefaler også at børn undgår for meget brug af mobiltelefoner.

Historien er ikke slut

Emnet kunne ikke ligge dødt alt for længe. mobilsiden fulgte op på historien. 26/4/2012 fik historien nyt liv med historien; Huawei forventer 100 millioner mobiler i år – Den videre fortælling finde om emnet finder du her. Er du interesseret i absolut seneste nyt om temaet, så klik her..