Ingen iPhone 5 mini – 3GS på vej tilbage

Der har været rygtet flere udgaver af den næste iPhone, men nye siger at 3GS er på vej tilbage til butikkerne.

Ingen iPhone 5 mini – 3GS på vej tilbage

Inden Den nye iPad kom, var der rygter om en mini udgave af den, og inden iPhone 4S kom var der rygter om en mini model af den også.

Nyere rygter forlyder at den næste iPhone, vil komme i flere modeller. Og de seneste rygter siger nu, at Apple vil genanvende sine modeller.

Det er mobil.se der nu beretter, at Apple har tænkt sig at lancere næste iPhone som topmodel, iPhone 4S som mellemklasse model og iPhone 3GS som budget model.

Ifølge Mobil.se, så er det analytikeren Peter Misek fra Jeffries & Company, der har fået snuset sig frem til, at Apple har indgået aftaler med flere teleoperatører, om at sælge 3GS som budget telefon.

Hvad tror i? Kommer Apple med en iPhone 5 samt en skrabet udgave, eller er det seneste rygte her mere realistisk? Giv jeres mening til kende i kommentarfeltet herunder.

Efterfølgende nyt i sagen

Vi måtte absolut følge op på denne historie. mobilsiden kunne ikke lade være. Allerede d. 18/5/2012 bragte vi nyt i sagen med et indlæg om Bloomberg: Nyt design til iPhone 5Klik her for at læse den påfølgende artikel.. Emnet er stadig Hot. Klik her for seneste nyt..