iOS 6 brugere utilfredse med Apple Maps

Mange nye iOS 6 brugere verden over beklager sig over Apples nye korttjeneste. De vil have Google tilbage.

iOS 6 brugere utilfredse med Apple Maps

Er du blandt de mere end 15 procent der har hentet den nyeste iOS 6 opdatering til din iPhone, så har du måske også opdaget at Google ikke længere levere korttjenesten til styresystemet.

Hele 15 procent kører nu iOS 6

Det er nemlig nu Apple selv der i samarbejde med TomTom leverer korttjenesten til iOS 6, en tjeneste som mange brugere har set frem til efter de meget overbevisende præsentationer af tjenesten.

Apple dropper Google Maps i iOS 6

Men glæden har for mange været kort, for efter lanceringen af iOS 6 og det nye Apple Maps, så er kritikken fra brugerne væltet frem på nettet.

Dårlige satellitbilleder, grumsede kort, forkerte placeringer, byer ude midt i havet, hospitaler placeret forkert, misvisende søgninger, skyer midt på satellitbilleder.

Ovennævnte kritikpunkter er bare nogle af de kommentarer brugerne er kommet med på nettet, og situationen er tilsyneladende så slem, at en blog på Tumblr.com er blevet oprettet med det ironiske navn ”The amazing iOS 6 maps”.

Bloggen indeholder mange billeder af de fejl der indtil nu er blevet spottet i korttjenesten, samt mange brugerudtalelser om den nye software.

Læs også:
Ny Apple-skandale: Ingen 4G i iPhone 5 før til november
TDC også ude med iPhone 5 priser
Det koster iPhone 5 hos Telenor
Dansk iPhone 5-salg starter i nat
Telia klar med priser på iPhone 5