iOS 7 er en reinkarnation af Windows Phone og Android

Efter Apples præsentation af iOS 7 fyger beskyldningerne om tyveri fra Android og Windows Phone rundt på nettet.

iOS 7 er en reinkarnation af Windows Phone og Android

Apple har med iOS 7 præsenteret et nyt udtryk på iPhone, der både er tro mod iPhones designstil, men også tilfører noget helt nyt, mener tilhængerne.

Fans af henholdsvis Windows Phone fra Microsoft og Googles Android-system er langt fra enige i, at Apple har opfundet noget nyt.

Websiten WPcentral.com har lagt et par screenshots fra Windows Phone 8 og iOS 7 side om side. Her ses en rimelig stor lighed, i hvert fald på nogle punker.

På Twitter har @abhisahara sammensat billeder fra Android og iOS 7 side om side. Spørgsmålet er også her, hvor meget Apple egentlig selv har opfundet.

iOS 7 og alle nyhederne – dette skal du vide

Apple har sædvanligvis ikke kommenterer på kritikken, men så kan vi i stedet minde om et interview at nu afdøde Steve Jobs gav i 1994. Her sagde han: ”Gode artister kopierer, store artister stjæler”.

 
Læs også:
Hvilke dele af iOS 7 understøtter Apples egne produkter?

iOS 7, Android
Sammenligning af iOS 7 og Android. (FOto: abhisahara)

Redaktionen har mere til sagen

Redaktionens interesse for emnet fortsatte. mobilsiden fastholdt sit fokus på emnet. 12/6/2013 fulgte vi op med en ny vinkel på temaet iOS 7: Fortsat ikke adgang til bredformat-fotos – Næste artikel om temaet finder du her. Siden er meget vand er løbet gennem åen. De seneste nyheder finder du ved at klikke her. .