iOS 7.1 beta 5 frigivet

Siden den netop frigivet 5. beta af iOS 7.1 kun retter småfejl, kan det betyde, at offentlig lancering er tæt på.

iOS 7.1 beta 5 frigivet

Det er godt 2 uger siden, at Apple frigav 4. beta version af deres kommende iOS 7.1 opdatering, der bringer godt nyt til de iOS-brugere, der er frustreret over iOS 7, der blev frigivet d. 18. september.

Apple finpudser lige nu fejlrettelserne, og er i den forbindelse nået til 5. testversion af iOS 7.1, der har små tilpasninger og fejlrettelser at byde på. Siden denne version ikke retter betydeligt på elementer i brugerfladen, kan det betyde, at Apple nu er meget tæt på en offentlig frigivelse af opdateringen.

ios 7.1 beta 5

5. beta af iOS 7.1 bringer endnu et nyt design til piltasten på tastaturet. Apple ændrede det tidligere i testfasen, hvilket ikke har givet positiv feedback fra udviklerne, skriver MacRumors

ios 7.1 beta 5

Siden 3. beta har brugere selv kunne bestemme, om den nye “Parralax” bevægelse skal slåes fra på hjemmeskærmen. Denne har nu fået nyt navn og hedder “Perspektiv”. Den kan slåes til/fra efter eget ønske.

ios 7.1 beta 5

I “iTunes Radio”, der endnu mangler at blive tilgængeligt i Danmark, er der kommet en ny “køb album” knap, så folk har nemmere adgang til køb.

Den personlige assistent Siri har desuden nu fået en mere naturlig stemme til sprogene: Engelsk (Australsk), Engelsk (Britisk), Japansk, and Kinesisk (Mandarin – Kina).

ios 7.1 beta 5

Kalenderen, som mange er frustreret over efter iOS 7, fik med beta 2 en dedikeret knap til månedsoversigten, så emnerne listes som før. Denne knap er nu tydeliggjort.

Når iOS 7.1 bliver offentligt tilgængelig vil du, som ved alle andre opdateringer, kunne opdatere direkte gennem: Indstillinger, Generelt, Softwareopdatering.

Link: MacRumors

Opdateringer i sagen

Her finder du efterfølgende nyt og anvisning til de seneste nyheder om emnet. mobilsiden kunne ikke lade være. 3/2/2014 vinklede vi sagen videre med en artikel om iWatch og iOS 8 skal fokusere på fitness og sundhed – Forstættelsen om temaet kan læses her. Se også seneste nyt om tematikken her..