iOS 8 kommer om en uge

Den 17. september kommer sidste nye overhaling til iOS-styresystemets endelige version på gaden

iOS 8 kommer om en uge

På Apples gigantiske pressemøde i går kunne Tim Cook og company ud over lidt nyt hardware også fortælle, at iOS 8 vil være til at hente for de enheder, der nu kører iOS, den 17. september, altså om en uge.

Derudover fik vi også løftet sløret for, hvem der kan se frem til iOS 8, og det er alle iPhone fra iPhone 4S og senere, det er iPad 2, 3, 4, Air, Mini og Mini 2, og så er det 5. generation af iPod Touch. Og så kommer iPhone 6 selvfølgelig med iOS 8.

Læs også: Apple præsenterer iPhone 6 – se videoen

Vi har samlet lidt information om de vigtigste funktioner i iOS 8 i vores overbliksartikel om netop den nye opdatering, men nogle af højdepunkterne går på, at Apple vil knytte tættere bånd mellem de mobile og stationære enheder, ligesom der vil komme muligheden for tredjepartstastaturer som det populære SwiftKey.

Og så er der stadig håb for, at Siri kan lære dansk.

Historien slutter ikke her

Siden artiklen udkom er der kommet mere til sagen. mobilsiden valgte at gå videre med sagen. 10/9/2014 publicerede vi en sag med fokus på Apple blåstempler NFC med Apple Pay – Den videre historie om temaet finder du her. Meget er sket siden. Du kan klikke her for aktuelle nyheder om temaet..