IOS 8.2 klar i ny testudgave

Apple slipper femte beta af iOS 8.2 ud. Den klemmer bugs ud og forbereder sig på Apples Watch.

IOS 8.2 klar i ny testudgave

Apple næste iOS udgave iOS 8.2 er på trapperne. Inden lanceringen er Apple omhyggelige med beta-testene, for iOS 8.2 sendes nu ud i sin femte beta-version. De mange testversioner antyder at der er tale om grundig revidering, for hidtil er det kun iOS 7.0 og iOS 8.0 der krævede mere end 5 betaversioner forud for lanceringen.

Det bekræfter samtidig et Apple-ønske om grundigere testforløb forud for nye iOS-opdateringer.

Læs også: Apple udvider iOS-test

Med iOS 8.2 beta får udviklere som sædvanlig adgang til en række fejlrettelser, som bl.a. en Facebook-bug og en fejl i systemets ur. Den største nyhed bliver supporten af WatchKit og Apple Watch. De to stykker software vil forbinde Apples kommende smartwatch, kort og godt kaldet Watch.

Den nye beta-udgave viser for første gang hvordan Apple Watch ikonen og indstillingsmenuerne vil tage sig ud i iOS 8.2.

Den færdige version af iOS 8.2 forventes at få debut samtidig med Apple Watch, som Apple-boss Tim Cook vil lancere i april 2015.

Du kan læse mere om iOS 8.2 beta 5 hos Apples udviklerside.

Apple watch ikon

Emnets videre forløb

Siden vi publicerede denne artikel er der kommet mere til sagen. mobilsiden kunne ikke lade være. 19/1/2015 blev bolden spillet videre med en ny vinkling på emnet Analytiker tror på stylus med iPad Pro – Den videre beretning kan læses her. De seneste nyheder om temaet kan du læse her.