iOS7 installeret på 74% af iPads og iPhones

Efter blot 3 måneders tilgængelighed tyder meget på at iPhone-, iPad- og iPodejere har taget iOS7 til sig.

iOS7 installeret på 74% af iPads og iPhones

Udviklerne i Cupertino kan juble over de nyeste statistiker, da det må være et tegn på, at de har gjort et godt stykke arbejde. Da iOS7 blev lanceret var der ellers rigeligt med bloggere, journalister og andre meningsdannere der var ude og kritisere det redesignede styresystem.

I skrivende stund er der kun 22% brugere der holder fast i iOS6 og 4% der har iOS5. Tim Cook vil helt sikkert hylde de 74% som en stor succes og få app udviklere til i højere grad at udnytte iOS7 mange nye funktioner og design.

Det er data der må være en stor kamel at sluge for konkurrenten Google, der nok mest er kendt for at lave mange opdateringer, men hvor der går rigtig lang tid før opdateringerne kommer ud til brugerne. Med til historien hører selvfølgelig også, at hvis du fx har en iPhone 4S, så er der en række funktioner som du ikke kan bruge i iOS7, men designændringerne får du stadig.

iOS7 er stadig plaget af nogle småfejl, og designændringerne er ikke konsekvente over hele linjen, men iOS6 havde et forældet design, så iOS7s ændringer bliver taget imod med kyshånd. Du kan se vores anmeldelse af iOS7 her.