iPad Air – ny iPad er officiel

Apple præsenterede tirsdag aften den nye iPad Air - hurtigere, tyndere og bedre til alt.

iPad Air – ny iPad er officiel

Apple har arbejdet hårdt på den næste generation af iPad, lød det fra Tim Cook på scenen, inden præsentationen for alvor tog form.

Tyndere, lettere og så anderledes, at den skal have et nyt navn: iPad Air, der som navnet antyder er en lettere og tyndere enhed.

iPad Air bliver en full-size tablet med retinaskærm, 43 procent smallere ramme omkring skærmen, og 20 procent tyndere, bare 7,5 mm tyk (tynd).

Vægten er som aldrig før, ”1 pound” lød det fra scenen, eller hvad der omregnet til gram svarer til 453 gram. Det gør iPad Air til verdens letteste full-size tablet.

Indmaden i iPad Air bliver den samme A7 processor, der også findes i Apples iPhone 5S, hvilket gør iPad Air to gange hurtigere end den seneste version af iPad eller 72 gange hurtigere end den første iPad.

iPad Air har bedre LTE support og WiFi MIMO teknologi med flere antenner, der giver hastigheder på op til 300 Mbps.

Kameraet er et 5 megapixel iSight kamera, med muligheder for video i 1080p.

Batteriet gør det muligt at surfe, høre musik m.m. i op til 10 timer, og enheden bliver tilgængelig i farverne hvid/sølv og space grey/sort.

iPad Air kommer til en række lande, herunder Danmark allerede den 1. november.

Når iPad Air kommer på markedet udgår 4. generation af iPad og sortimentet vil så være iPad 2 og iPad Air.

Historien forstsætter

Her følger vi op med den seneste udvikling i sagen. mobilsiden kunne ikke slippe temaet. 15/10/2013 blev sagen bragt videre med artiklen om Officielt: Apple-event tirsdag den 22. oktober – nye iPads?Klik her for at læse den påfølgende artikel.. Redaktionen har fingeren på pulsen. Se seneste nyt her.