iPad Pro kikser ved Apple-høring

Nogle gange går der ged i teknikken, men der er tidspunkter, der er mere uheldige end andre - selv for Apple

iPad Pro kikser ved Apple-høring

Det sker af og til, at teknologi går i hårdknude og bare ikke vil mere. Sådan er livet nu engang i det 21. århundrede, men der er tidspunkter, hvor der er en sammenhæng mellem den teknologi-relaterede svipser og omstændighederne omkring dem – eksempelvis ved en høring i USA.

Læs også: Rygte: Apple lancerer en 9,7″ iPad Pro næste måned

I forbindelse med den verserende terror-sag i Californien, hvor FBI kræver, at Apple giver organisationen adgang til den formodede terrorists iPhone 5C – hvilket Apple nægter – diskuterede Kongressen i USA nemlig spørgsmålet om kryptering. Her var Apples top-advokat Bruce Sewell med for at tale Apples sag.

Med sig havde han, naturligvis, en iPad Pro til at holde styr på talen, men midt under Sewells tale bladrer han i sine papirer og skifter fokus væk fra skærmen. Den store iPad var nemlig gået i stå. Det har The Guardian opsnappet.

Læs også: Apple undskylder for fejl 53

Heldigvis for Sewell havde han en papir-kopi af talen med sig, og han formåede at skifte fra skærm til papir med imponerende hastighed, men ironien i at Apples advokats Apple-produkt er til at få øje på.

På den positive sider plejer teknologi-ups’ere dog at falde ud til Apples fordel. Især Twitter har været leverandør af svipsere i form af blandt andet konkurrentens BlackBerry’s officielle konto, der har tweetet fra en iPhone og en Samsung-ambassadør, der var lidt hurtig med sin utilfredshed.

Øjeblikket, hvor Bruce Sewell må overgå til papir, er på 3 timer, 32 minutter og 55 sekunder i nedenstående video.

Flere nyheder i sagen

Siden vi publicerede denne nyhed er der kommer nyt i sagen. mobilsiden fulgte op på historien. Allerede d. 26/2/2016 bragte vi nyt i sagen med et indlæg omkring emnet Rygte: Apple lancerer en 9,7″ iPad Pro næste måned – Læs videre her. Se også seneste nyt om tematikken her..