iPad success dræner lagerbeholdning

Apples iPad har vist sig som så stor en success i USA, at første sending nu er sluppet op.

iPad success dræner lagerbeholdning

Lørdag den 3. marts 2010 er dagen hvor en betragtelig mængde af glade amerikanere kan kvittere for deres netop leverede iPad, eller selv hente den i butikken.

Cirka 240.000 amerikanere venter i disse dage spændt på at få leveret deres nye legetøj.

Der har været åbnet for forudbestillinger i 14 dage, og nu tyder det på at interessen har været så stor, at den første sending er sluppet op, det skriver CNN Money.

Leveringsdatoen er udskudt

De amerikanere som i de sidste par dage har forsøgt at bestille en iPad, har modtaget en besked om at leveringstiden er fremskudt til den 12. april – altså mere end en uges forsinkelse i forhold til tidligere udmelding fra Apple.

Angiveligt kan en taiwansk underleverandør tilskrives ansvaret for forsinkelserne.

Til gengæld går der rygter om, at de kunder som skulle modtage deres iPad på lørdag, har fået besked fra Apple om, at deres enhed nu er afsendt.

For de ivrige danskere er der endnu ikke noget nyt, der er endnu ikke anløbet nogle informationer angående hverken pris eller lanceringsdato herhjemme.

Læs også:
 – Apple låser iPad

Efterfølgende nyt

Sagen er ikke slut. Vi har fulgt op på tematikken. mobilsiden fortsatte fortællingen. 29/3/2010 rettede vi nyt fokus på sagen med artiklen; Apple låser iPad – Forstættelsen i sagen kan læses her. Seneste nyheder om iPad findes her..