iPhone 3G S er ikke god nok til erhverslivet

Der er stadig mangler i den nye iPhone 3G S, som får de større virksomheder til at vælge den fra.

iPhone 3G S er ikke god nok til erhverslivet

Den nye iPhone 3G S er ikke god nok til, at større virksomheder for alvor vil tage telefonen i brug. Sådan lyder udmeldingen fra flere amerikanske analytikere ifølge Computerworld.

Med iPhone 3G S kan al data slettes via fjernadgang, den har hardware-baseret kryptering samt såkaldt tethering – det vil sige, at telefonen kan bruges som et modem til mobilt bredbånd.

Ifølge Ken Dulaney fra analysehuset Gartner mangler iPhone 3G S dog muligheden for baggrundstjenester, så virksomhedens it-afdeling kan køre opdateringer og andre administrationsværktøjer. Det er især ønskværdigt for finansinstitutioner og andre store virksomheder, som er forpligtet af strenge regulativer for databehandling.

– “Apple har ikke slået denne mulighed for baggrundstjenester til, og uden den er sikkerheden begrænset,” siger Ken Dulaney til Computerworld.

De nye funktioner er ikke tilstrækkelige

Ifølge Steven Drake, som er analytiker hos IDC, har virksomheder opgivet at implementere iPhonen på tværs af mange medarbejdere på grund af bekymringer om administrationen og sikkerheden.

Ikke desto mindre mener han, at opgraderingerne i iPhone 3G S er “et godt skridt fremad” i forhold til erhvervsbrug.

Steve Hilton fra analysefirmaet Yankee Group anser heller ikke ikke iPhonen som en seriøs erhvervsmobil på nuværende tidspunkt.

– “iPhone er bygget til forbrugersegmentet, men søger nu den magiske formel, der kan hjælpe den til at udvide til erhvervssegmentet. Sletning af data via fjernadgang, kryptering og tethering er nødvendige, men ikke tilstrækkelige funktioner, for brug i store virksomheder,” siger Steve Hilton ifølge Computerworld.

Emnet følges op

Den videre fortælling kunne ikke ties. mobilsiden kunne ikke slippe temaet. 15/6/2009 puplicerede vi en ny vinkel om temaet med nyheden; Fredag kl. 8 sælges iPhone 3G S – Du kan læse det videre forløb her. Se også de seneste nyheder om temaet her.