iPhone 3G S kan ikke holde til varmen

Den hvide iPhone 3G S bliver "solbrændt" og får en brun eller rosa farve af varmen.

iPhone 3G S kan ikke holde til varmen

Få dage efter lanceringen af den nye iPhone melder ejerne af de hvide iPhone 3G S om deksler, der bliver misfarvede af solen.

Flere forskellige udenlandske medier melder om eksempler på misfarvede iPhones i sommervarmen. De hvide deksler på iPhone 3G S bliver en nuance af brun eller rosa, primært rundt i kanten af batteriet.

Det er forkskelligt, hvornår problemerne opstår, men ofte sker der efter intensiv brug, så meget tyder på, at batteriet bliver for varmt under dækslet og derved “brænder” farven af.

Problemet er ikke kendt fra den tidligere iPhone 3G, ligesom der heller ikke er problemer med iPhone 3G S i andre farver.

Apple vil ikke kommentere på problemet, og har fjernet en lang tråd på deres site, der diskuterede problemet. Det er dog lykkes flere ejere at bytte til et nyt eksemplar af iPhone 3G S uden problemer.

Opfølgning:

Redaktionen følger op med den seneste udvikling om emnet. mobilsiden fandt det relevant at følge op på temaet. 1/7/2009 gik vi videre og publicerede en artikel der tunede ind på iPhone 3G S kommer til landet den 31. juli – Den videre beretning kan læses her. Få også seneste nyt om emnet her..