iPhone 4 går mest i stykker

En statistik viser, at iPhone 4 er den telefon der går mest i stykker, som følge af uheld. Derimod er iPhone 4 den smartphone der har færrest fejl det første år.

iPhone 4 går mest i stykker

Ejere af iPhone 4 vil med størst sandsynlighed have den smartphone i hånden, der har størst risiko for at gå i stykker, hvis der sker et uheld – som f.eks. at den tabes.

I 13,8 procent af uhelds-tilfældene vil iPhone 4 gå i stykker – set over en periode på 12 måneder. Det skriver Computerworld.dk.

Produkter fra HTC ligger på 12,2 procent mens iPhone 3GS tilsyneladende er mere holdbar. Her er fejlraten 9,4 procent.

iPhone 4 har færrest fabriksfejl

Til trods for den megen snak om antenneproblemer på iPhone 4, er produktet faktisk den smartphone hvorpå der rapporteres færrest fejl, som ikke skyldes uheld, inden for det første år.

Kun 2,1 procent af iPhone 4-brugerne forventes at have oplevet fejl inden for den periode. Her ligger iPhone 3GS på 2,3 procent og HTC på 3,7 procent.

Tallene kommer ifølge Computerworld fra SquareTrade der sælger forsikringer til forbrugerprodukter. Statistikken omfatter fejl og skader på mere end 50.000 smartphones.

Efterfølgende om temaet

Få den kronologiske fortsættelse af sagen og anvisning til hvor du finder seneste nyt om temaet. mobilsiden har bragt sagen videre. 8/11/2010 publicerede redaktionen nyheden om Nokias N8 rammer de danske butikker i denne uge – Den videre fortælling finde om emnet finder du her. Få også seneste nyt om sagen her.