iPhone 4.2 update – hot or not?

Apple lancerede først på ugen opdateringen iOS 4.2. Vi har set nærmere på, om den er hot eller not.

iPhone 4.2 update – hot or not?

Apple lancerede tidligere på ugen en opdatering til iPad og iPhone.

Opdateringen til iOS 4.2 er dog primært henvendt til iPad brugere, da de med denne opdatering får en del af de funktioner, iPhonen fik med iOS 4.1.

Der er dog også blevet plads til nye funktioner til iPhone, hvor der nu er mulighed for AirPrint og AirPlay. “Find My iPhone” bliver også gratis for alle iOS-brugerne, så nu behøver man ikke længere et MobileMe-abonnement for at få den tjeneste.

iOS 4.2 giver også mulighed for at køre YouTube i baggrunden og skifte video, som man normalt skifter sang. Det er også muligt, at trykke “like” eller “unlike” på videoerne.

Hvad byder opdateringen ellers på:

– AirPrint
– AirPlay
– Forbedringer i FaceTime
– Nye sms-/mms-beskedtoner 
– Find tekst på websites i Safari
– Understøtter mere end 50 sprog og mere end 30 nye keyboards (iPad)
– Fejlrettelser; der fjerner støj, forbedrer afspilning af lyd via USB

Det er rigtig fedt, at man nu kan “skifte” imellem YouTube videoer, og ændrer skifttyper i noter, samt få nye beskedtoner m.m.

Men min konklusion er, at iOS 4.2 primært er til dels iPad, men også iPhone 4-brugere – men både iPhone 3GS, iPhone 3G og iPod Touch (2. generation eller nyere) er kompatibel med den nye softwareopdatering og understøtter de fleste af funktionerne. 

Hvad er du mest glad for i den nye opdatering, skriv i kommentarfeltet herunder. Eller gå ind på Mobildebat.dk, og deltag i debatten.

Efterfølgende nyt

Siden redaktionen publicerede denne nyhedsartikel er der kommet nyt i sagen. mobilsiden kunne ikke slippe historien. 25/11/2010 gik redaktionen videre og kørte en opfølgning med historien Stil din Harry Potter-viden på prøve – Fortsættelsen om emnet kan læses her. De sidste nyheder om temaet finder du her.