iPhone 4S har SIM-kort problemer

Ejere af iPhone 4S har problemer med at ringe og sende beskeder. Telefonen melder om fejl på SIM-kortet.

iPhone 4S har SIM-kort problemer

Apples top-gadget, iPhone 4S, virker ikke altid til de primære funktioner, som opkald og SMS-beskeder, da nogle brugere oplever, at deres iPhone melder om ”SIM-kort fejl”.

”Et velkendt problem verden over, som ligger hos Apple og ikke teleoperatøren,” fortæller kilder, som Mobilsiden.dk har talt med.

Problemet findes også blandt danske iPhone 4S-ejere. Mobilsiden.dk har således været i kontakt med en kunde, der har fået skiftet sit SIM-kort seks gange, uden dette har givet en løsning på fejlen.

– ”Vi har kunder som oplever SIM-kort fejl. Løsningen er at give dem et nyt SIM-kort uden beregning. Det er et problem, som vi er beviste om i vores butikker og kundeservice, og vi er i dialog med blandt andet Apple om det,” fortæller Telenors pressechef Peter Glüsing til Mobilsiden.dk.

Rundt i verden er SIM-fejlen set hos store operatører som Verizon Wireless og Sprint.

iPhone 4S-kunder hos 3, Telia og TDC oplever ikke SIM-kort fejl. Det fortæller de tre selskaber samstemmende til Mobilsiden.dk.

Det er ikke lykkedes at få en kommentar til sagen fra Apple.

Læs også:
Mobiltest: iPhone 4S – en bedre iPhone 

Efterfølgende om sagen

Siden vi publicerede denne nyhed er der kommer nyt i sagen. mobilsiden fulgte op på historien. 18/11/2011 kørte vi en ny vinkel på temaet Tre smarte tips til din iPhone – Den videre historie om temaet finder du her. Se også de seneste nyheder om emnet her.