iPhone 5 brugere ramt af lak problemer

De første brugeroplevelser med iPhone 5 er begyndt at komme frem i lyset, tilsyneladende er der problemer med "lakken".

iPhone 5 brugere ramt af lak problemer

Tidligere på året havde HTC problemer med ”lakken” i One S, hvor brugere oplevede at coatingen ikke holdte på enheden, hvilket resulterede i at det bare metal kom til syne.

HTC One S har problemer med ”lakken”

Det samme problem ser nu ud til at ramme Apples iPhone 5 kunder, der i hvert fald er begyndt at udtrykke sine beklagelser over bagsiden af enheden.

iPhone 4 og 4S er lavet af glas på både for- og bagsiden, hvilket ofte giver anledning til klager fra forbrugerne over skrøbeligheden. Nu er den på iPhone 5 lavet af aluminium og herefter farvet i enten sort / kulsort eller hvid / sølv.

Brugerne er utilfredse

Men den farvede aluminium ser ikke ud til at holde, specielt på den sorte model er der flere forums og medier der rapporterer om ridser og skrammer i lakken efter kun få dages brug, nogen endda med problemerne direkte fra salgsæsken.

Ifølge Apple er produktionen af den nye iPhone dog ganske unik, og på deres hjemmeside beskriver de ganske nøje hvor høj kvaliteten på produktet er.

– ”Hver iPhone 5 aluminiumsdel er fotograferet af to kraftige 29 megapixels kameraer. En maskine undersøger billederne og sammenligner dem med 725 unikke indlæg for at finde den mest præcise match for hver enkelt iPhone.”

Problemet ser ikke ud til at være lokaliseret til et bestemt område eller kontinent, det bliver derfor spændende og se reaktionerne fra de danske forbrugere, der fra den 28. september kan erhverve sig iPhone 5.

Herunder kan du se en række billeder fra brugerne, samt en video af hvordan iPhone 5 kan komme til at se ud, skulle den lande i lommen sammen med et sæt nøgler.

iPhone 5 med lak problemer
Den sorte lak bliver let brudt af den metalliske farve efter at være blevet ridset. (FOTO: iFixit.com)

Seneste nyt om temaet

Siden redaktionen publicerede artiklen er der kommet nyt i sagen. mobilsiden fulgte op på sagen. 24/9/2012 vinklede vi sagen videre med en artikel der tunede ind på No 4G LTE on iPhone 5 before November – Den næste artikel om emnet finder du her. Redaktionen fastholder fokus. De sidste nyheder ser du her.