iPhone 5 hittede på Google

Til trods for telefonen endnu ikke har set dagens lys, blev det 2011s mest voksende søgeord på søgemaskinen Google.

iPhone 5 hittede på Google

Rygterne omkring iPhone 5 toppede sidst på sommeren, inden Apple afholdt lancering af deres nyeste smartphone i september, som i stedet hedder iPhone 4S.

Men selvom iPhone 5 endnu ikke er en realitet, og måske aldrig bliver, så blev det alligevel det hurtigst voksende ord på Google i Danmark.

Af de 10 hurtigst voksende søgeord, er hele 7 ud af de 19 IT-relaterede programmer, spil eller gadgets. Og iPhone 5 er altså det mest søgte.

Google+ kom ind på en fjerde plads, hvilket også stemmer godt overens med den høje tilslutning af brugere, der har været siden lanceringen i juni måned. I oktober var der mere end 40 millioner brugere på Google+.

Facebook er også på listen, dette skyldes dog at tjenesten i år fik dansk domæne.

Søgningen fra mobiltelefoner er også nærmest eksploderet og 62 procent af danske smartphone-brugere er på nettet dagligt med deres mobiltelefon. Mobile søgninger udgør også 9 procent af det samlede antal søgninger.

Siden 2006 er antallet af søgninger steget 185 gange.

Seenste nyt om emnet

Næste kronologiske historie om emnet finder du her. mobilsiden kørte videre med bolden. 14/12/2011 blev sagen bragt videre med en historie med fokus på Derfor tager Android opdateringer så lang tid – Den videre historie kan du læse her. Absolut seneste nyt om temaet finder du her.