iPhone 5 kommer i to varianter

Når iPhone 5 kommer, skal du måske tage stilling til, om du vil have Standard- eller Pro-udgaven.

iPhone 5 kommer i to varianter

Så er der igen rygter om iPhone 5. Denne gang handler det ikke om, hvornår den bliver præsenteret, men derimod, at Apple påtænker at præsentere hele to versioner af mobiltelefonen. Websitet iPhone Download Blog mener at vide, at iPhone vil blive lanceret i både en standard- og en pro-udgave.

Der har tidligere været spekulationer om Apple ville lancere en iPhone Nano, men ifølge bloggen fortæller en insider at Apple indkøber iPhone-komponenter i forskellige kvaliteter.

Ifølge insideren passer de komponenter, Apple køber, ikke i en enkelt iPhone. Derfor antager kilden, at Apple laver to modeller.

Alternativt – og mere sandsynligt i vores øren – kan de anderledes komponenter være købt ind til den nye iPod Touch, der forventes lanceret til september.

Det forventes stadig at iPhone 5 først lanceres til september.

Fortsættelse følger

Siden vi publicerede denne nyhedsartikel er der kommet nyt i sagen. mobilsiden gik videre med historien. 2/5/2011 fik historien nyt liv med nyheden; Apple: iPhone logger ikke telefonens position – Historien finder du her. Seneste nyt om emnet finder du her.