iPhone 6 i farvevanskeligheder

Apples problemer med iPhone 6 og iPhone 6 Plus er tilsyneladende ikke slut endnu - telefonerne skifter farve

iPhone 6 i farvevanskeligheder

Rigtig mange mennesker går i jeans, og rigtig mange mennesker har købt en iPhone 6 eller iPhone 6 Plus. Det burde ikke være relevant at kæde de to ting sammen, men det ser ud til, at plastikstriberne bagpå iPhone 6 og iPhone 6 Plus kan tage farve efter netop jeans.

Farven i bukserne kan simpelthen smitte af på telefonens plastikdele, og på den måde får iPhone 6 og iPhone 6 Plus et nyt look – selvom det nok ikke var meningen.

Læs også: Fredagshumor: #Bendgate i billeder

Sitet BGR.com har snakket med flere iPhone 6- og iPhone 6 Plus ejere, som har oplevet problemet. De har også taget billeder af en telefon, som er blevet misfarvet af jeans, som du kan se herunder.

På et tidspunkt blev det moderne at få jeans til at se slidte ud, så måske er det bare et spørgsmål om tid for iPhone 6- og iPhone 6 Plus-ejere, før dette fænomen også bliver moderne.

iPhone 6 jeans farve

Sidste opdatering af historien

Redaktionen har fulgt udviklingen og her er fortsættelsen på historien. mobilsiden gik videre med sagen. 16/10/2014 fulgte redaktionen op med sagen om Apple iPhone 6: Den gyldne middelvej [TEST] – Den videre historie kan du læse her. Den absolut seneste udvikling i sagen kan du følge her.