iPhone 6 og iPhone 6 Plus: Her er de billigst

Vi giver dig et hurtigt overblik over, hvor det er billigst at anskaffe sig en iPhone 6 eller iPhone 6 Plus

iPhone 6 og iPhone 6 Plus: Her er de billigst

Der er sikkert mange af jer, der ikke kan vente med at få fingrene i enten iPhone 6 eller iPhone 6 Plus fra Apple, men hvor er det lige, man får den bedste pris på sådan en størrelse?

Læs også: iPhone 6 eller 6 Plus – hvilken type er du?

Det kan vi her på mobilsiden.dk hjælpe med. Vi har samlet nogle af de skarpeste priser i landet, så I let kan få et overblik:

Der er altså generelt ikke de store svingninger i prisen, og har man et bedre forhold til en forhandler end en anden, så ser det ikke ud til, der er en større merudgift ved at vælge sin favorit. 

Det er værd at nævne, at Salgsbutikkens priser er højere end de resterende, men de skulle også have iPhone 6 og iPhone 6 Plus på lager fra næste uge.

Desuden er det altid en god ide at kigge på mobilpriser.dk, for at se om der er kommet nye priser på iPhone 6 og iPhone 6 Plus.

Redaktionen har dækket den videre fortælling

Tiden står ikke stille og det gør emnet heller ikke. Her får du den efterfølgende udvikling om temaet. mobilsiden fortsatte fortællingen. 19/9/2014 havde redaktionen fokus på sagen Fredagshumor: Første iPhone 6 nær smadret på et splitsekund – Artiklen kan du læse her her. Meget er sket siden. Du kan klikke her for aktuelle nyheder om temaet..