iPhone-applikation hjælper på dit golfspil

Programmet iSlice Golf kan lave målinger, som kan hjælpe dig med at forbedre dit sving, og du guides af en professionel golfspiller.

iPhone-applikation hjælper på dit golfspil

iSlice Golf er en ny applikation til iPhone-ejere.

Med deres iPhone i hånden, og iSlice Golf kørende, kan golfspillere få hjælp til at komme deres hæslige slice til livs.

Ved hjælp af det indbyggede accelerometer, hjælper applikationen med at øve dit golf slag og modtager feedback på sving-cirklen, vinkel på køllen og seks andre kritiske positioner.

I spillet møder man den profesionelle golfspiller Duncan Kegg, som viser nøglepositioner og forkerte bevægelser, som er årsagen til et slice. Ydermere er der instruktioner, som golfspillere kan øve alle steder, kun ved brug af deres iPhone.

Du kan også lære om vigtigheden i et neutralt tag på køllen, den korrekte bevægelse af hånden og armen, samt en masse andre vigtige detaljer.

Man skal kun huske at kaliberere enheden, så man er sikret korrekte data, iSlice Golf koster 2,99 dollars (svarende til cirka 16 kroner).

Flere artikler om iPhone

Siden vi publicerede denne artikel er der kommet nyt i sagen. mobilsiden gik videre med historien. 19/10/2010 stillede redaktiornen igen skarpt på tematikken med sagen om Apple sælger 108 iPhone pr. minutKlik her for den efterfølgende artikel.. Temaet er stadig aktuelt. Klik her for at læse seneste nyt..