iPhone brugere står for mest webtrafik

Nye tal viser, at næsten halvdelen af alt mobilt webtrafik på det amerikanske marked sker fra iPhones.

iPhone brugere står for mest webtrafik

Chitika har netop offentliggjort nye tal, som viser internet trafikken fra de forskellige smartphones, det betyder også, at man kan se hvilke telefoner der oftest besøger hjemmesider. Undersøgelsen dækker det amerikanske marked og er baseret udfra bannerreklamer. Det skriver Cnet.com.

De nye tal viser, at Apples iPhones genererer omkring 46 procent af alt mobil webtrafik og 3 procent af disse er foretaget med iPhone 5, ifølge Chitika.

Samsung er næstmest benyttede producent og står for omkring 17 procent af webtrafikken og topmodellen Galaxy S III står for 2 af disse procent.

Tallene viser også, at iPhone 5 og Galaxy S III benyttes af flere til internettet end BlackBerry ejere i alt, som samlet set kun står for 2 procent af al webtrafikken. Windows Phone ejere står for 1 procent.

Chitika’s tal ser således ud:

 – iPhone 5: 3 procent

 – Andre iPhonoe: 43 procent

 – Samsung Galaxy S III: 2 procent

 – Andre Samsung telefoner (Android): 15 procent

 – Andre smartphones: 34 procent

 – BlackBerry: 2 procent

 – Windows Phone: 1 procent

Mere til sagen

Tematikken er stadig aktuel. mobilsiden fulgte op på sagen. 16/10/2012 puplicerede vi en ny vinkel om temaet med historien; Anmeldelse af Sony Xperia Miro – super teenagetelefon – Du kan læse det videre forløb her. Seneste nyt om temaet finder her.