iPhone: Er der ny alarmproblem i vente?

Da vi stillede urene til vintertid havde mange iPhone-ejere et problem med deres alarm og kom derfor for sent på arbejde. Kommer problemet igen når vi stiller om til sommertid?

iPhone: Er der ny alarmproblem i vente?

Masser af amerikanske iPhone-ejere har netop sovet over sig, fordi iPhonen endnu engang dumpede, denne gang i skiftet fra vintertid til sommertid. Det skriver Business.dk.

Der er små to uger til vi i Danmark skal stille urene til sommertid, og ud fra Apples officielle diskussionsforum, så skal vi forvente endnu engang at blive ramt af alarmproblemet.

De ramte kunder anvender forskellige iPhone-modeller og har forskellige teleselskaber.

De der får problemet er dem, som får telefonen indstillet til automatisk at opdatere uret når sommertiden begynder eller slutter.

Nogle amerikanere oplevede der intet skete ved indgangen til den amerikanske sommertid, andre oplevede den skiftede, men kun et kort øjeblik for derefter at skifte tilbage igen.

Sidst vi oplevede problemer med alarmen i iPhone var ved årskiftet 2010/2011.

Læs mere i Apple’s diskussionsforum.

Læs mere:
iPhone-folket sov for længe i dag – gjorde du?

Mere nyt i sagen

Redaktionens fokus på tematikken gik videre. mobilsiden holdt fast i sin interesse i tematikken. 15/3/2011 bragte vi nyheden om Apple nægter at reparere eksploderet iPhone – Læs her. Seneste nyt om temaet kan du finde her.