iPhone får “egne ringetoner”

"Se mig jeg kan vælge min egen ringe- og SMS-toner," lyder det snart fra iPhone folket. Se funktionen her...

iPhone får “egne ringetoner”

Det som mobilejere med en Nokia eller Sony Ericsson mobil har kunnet i årevis, kommer nu snart til verdens mest populære smartphone, iPhone. Nemlig at vælge egne toner til forskellige ‘events’ i mobilen.

Det sker når opdateringen af iPhones styresystem iOS bliver frigivet i efteråret.

I de betaversioner af iOS 5 som Apple indtil nu har gjort tilgængelige for udviklingsmiljøet, kan man nu bruge “custom ringtones” til opkald såvel som beskeder.

Hidtil har det kun været muligt at købe sig til andre ringetoner end de “medfødte” via iTunes Store, eller bruge særlige programmer til at skabe egne ringetoner. Men det har ikke været muligt at vælge egne toner til SMS / MMS, med mindre man havde jailbreaket sin telefon.

Mon ikke at denne feature af iPhone fanatikerne vil blive fremstillet som verdens ottende vidunder. Præcis som det skete da Apple åbnede for MMS på iPhonen.

iOS 5, iPhone, ringetoner
Fra dette billede kan tildeles toner til de forskellige funktioner i iPhonen. Bemærk “DSB” i text tone. (Foto: Jens Hummelmose). Foto: Jens Hummelmose

Sidste nye om temaet

Der var endnu mere liv omkring temaet. mobilsiden valgte at gå videre med sagen. 14/7/2011 rettede vi nyt fokus på sagen med en artikel der belyste emnet iPhone 5 allerede d. 16. august?Klik her for at gå til artiklen.. Meget er sket siden. Du kan klikke her for seneste nyt om sagen..