iPhone fylder 7 år idag – hvor godt kender du den? [QUIZ]

Det er idag 7 år siden at Apples iPhone blev sat til salg i USA og forandrede mobilindustrien for altid.

iPhone fylder 7 år idag – hvor godt kender du den? [QUIZ]

Tech-interesserede deles ofte i separate lejre, når det kommer til nutidens smartphones, og alle har ofte en meget klar holdning til Apple og deres iPhone. Dog kan det faktum ikke diskuteres, at Steve Jobs ændrede mobilindustrien for altid, da Apples iPhone blev sendt på gaden d. 29 juni 2007.

Det er idag 7 år siden mærkedagen, og mobilsiden.dk har på Time’s hjemmeside fundet en lille hurtig quiz, der kan teste jeres paratviden om IT-giganten og deres populære æblemobil. 

Quiz’en, der består af 11 spørgsmål, kan sagtens klares fra mobilen ved at besøge dette link, og der er forskellige spørgsmål, der både henvender sig til lanceringen af iPhone, samt general Apple-viden. 

 
Time Apple-test iPhone

Vi har naturligvis taget testen her på redaktionen med resultatet “You’re an Apple Genius!” med 10 rigtige ud af 11. Hvor meget ved du egentlig om Apple og iPhone? og hvor meget kan du huske fra dengang?  

Kilde: Time

 

Flere nyheder om iPhone

Der var endnu mere liv omkring temaet. mobilsiden fastholdt sit fokus på emnet. 28/6/2014 blev sagen bragt videre med en artikel der belyste emnet Putin i guld til iPhone – Den næste artikel om emnet finder du her. Læs også seneste nyt om temaet ved at trykke her..