iPhone kommer HELT tæt på

Forvandl din iPhone til et mikroskop.

iPhone kommer HELT tæt på

Hvis der er noget, der er mangel på i denne verden, kan det bestemt ikke siges at være æble-tilbehør, og kreativiteten spænder vidt fra enhver form for iPod-dock til iPhone-objektiver, synthesizer-docks, arcademaskiner til iPad og meget andet. Og nu er der kommer endnu en iDims.

Denne gang er det vel nok verdens første mikroskop til iPhone 4. Mikroskopet ved navn iPhone 4 mini microscope sættes fast på din elskede iPhone, derefter skulle du være i stand til at tage et nærmere syn på alt, du retter mobilen mod.

Et mikroskop til din iPhone 4?

Der er indbygget tre LED for bedre udsyn af, hvad du betragter. Er du på pengeseddeljagt kan en af LED?erne endda identificere vandmærker. Desværre står der intet i beskrivelsen om, præcist hvor tæt du får lov at betragte ting, så er du juvelér, er det næppe din nye yndlingsgadget.

iPhone 4 mini microscope kan købes på www.iwantoneofthose.com til en rimelig pris af blot 30 pund (ca. 260 kroner.) Og så er spørgsmålet, om du egentlig har lyst til at se din ostemad, kaffekop eller håndflade heeeelt tæt på?

Mere nyt om temaet

Sagens videre udvikling om temaet. mobilsiden gik et skridt videre. Efterfølgende d. 13/9/2011 bragte vi historien; HTC: iPhone er ikke længere coolKlik her for artiklen.. Seneste nyheder om iPhone finder du her..