Iphone-kunder: Adios, Telia!

Nu kan mange iPhone-kunder søge væk fra Telia. Og det har de andre teleselskaber regnet ud.

Iphone-kunder: Adios, Telia!

Den 11. juli 2008 startede Telia salget af iPhone 3G i Danmark, og det var med et stort postyr.

Telia havde fået eneret på telefonen, og det var alle ikke tilfredse med. Nu er der snart gået seks måneder, og situationen ser anderledes ud.

Først og fremmest er Telia ikke længere ene om, at sælge iPhone 3G.

Lavprisselskabet Unotel er blandt andet begyndt at sælge telefonen, mens en hel del uafhængige mobilbutikker, også sælger den uden abonnement. Men der er også håb for dem, som købte deres iPhone 3G, som en af de første.

Seks måneder er den magiske periode, hvor Telia har måtte binde deres iPhone-købere, og som sagt er de overstået. Om få dage kan iPhone-brugere sige “Adios, Telia”, og det har de andre teleselskaber lagt mærke til.

3 og Sonofon klar med alternativer

Teleselskabet 3 er klar med Mi3G-abonnementet den 22. januar, og de ligger ikke skjul på, at det skal trække iPhone-brugere til. Faktisk er Mi3G næsten en kopi af Telias iOn-abonnement: 300 minutters fri taletid, 10GB data, fri sms og så videre.

Sonofon står samtidig og vifter med deres Surf ‘n’ Sms-abonnement, hvor opbygningen dog er lidt anderledes. De ønsker til gengæld heller ikke at skjule, at de er interesserede i, at hente nogle iPhone-kunder til Sonofon.

Med Surf ‘n’ Sms får man 5000 sms’er og 500 MB for 149 kroner om måneden, mens man maksimum kan betale 249 kroner om måneden ekstra for dataforbrug udover de 500 MB.

Imens ser TDC anderledes på kampen om iPhones, og fortæller i den anledning, at de laver abonnementer til mennesker – ikke telefoner.

Dog har selskabet tilbuddet Fri Surfin’ til deres privatkunder. Fri Surfin’ kan tilføjes det eksisterende abonnement, og så man får 10GB data for 229 kroner ekstra om måneden.

Er man træt af Telia, er det altså nu at man bør prøve, at matche ens forbrug med nogle af de andre teleselskabers abonnementer. Men man skal nu også passe på med, at skifte bare for at skifte. Det kunne være Telia var billigere i nogle tilfælde.

Læs også…

3 introducerer flatrate på data
Iphone hos Unotel
Telecare vil ikke servicere Unotels iPhones
Webvideo: Den første iPhone 3G i Danmark
Webvideo: Reportage fra køen til iPhone 3G

Mere om Telia

Her får du den kronologiske fortsættelse i historien og anvisning til absolut seneste nyt om temaet. mobilsiden kørte videre med bolden. 25/12/2008 samlede vi op på historien og publicerede en ny vinkel på Telia udskyder åbningen af 3G-adgang – Artiklen kan du læse her her. Læs også seneste nyt om temaet her..