IPhone: TDC taber – Telia vinder

Ifølge en teleekspert må TDC vinke farvel til iPhone. Telia vinder på grund sin størrelse i Norden og Baltikum.

IPhone: TDC taber – Telia vinder

Ifølge teleanalytiker John Strand, skal TDC ikke regne med at vinde spillet om iPhone i Danmark, skriver Børsen.

Med de aftaler Apple har lavet i Storbritannien med O2, T-Mobile i Tyskland og Orange i Frankrig, har Apple vist, at deres strategi er en national operatør, men med én global mobilspiller pr. land.

Fremgangsmåden kopieres dog  næppe til de skandinaviske lande, hvor man regner med at vælge én operatør, som er repræsenteret i alle lande, og det vil TDC ikke kunne hamle op med.

Teleanalytiker John Strand fra Stand Consulting siger til Borsen.dk,

 – "Apple har valgt en strategi, og jeg tror stadig de kun vil vælge én forhandler til at forhandle mobilen i hele Skandinavien. Det vil blive enten Telenor (Sonofon) eller Telia, men ikke TDC". Han forventer dog det ender med Telia, på grund af deres størrelse i Norden og Baltikum.

Selvom det peger i retning af Telia, følger TDC med på sidelinien.

Presserådgiver hos TDC, Per Christiansen, siger til Borsen.dk, at de følger interesseret med og tager den seneste udvikling omkring iPhonen til efterretning.

Flere artikler om Telia

Vores redaktion har fulgt op på historien. mobilsiden kunne ikke lade være. Allerede d. 20/9/2007 gik redaktionen videre med artiklen; Telia: Vi får Nokia 6301Klik her og læs den fulde artikel.. Læs også seneste nyt om temaet her..