iPhones og iPads fanger indbrudstyve

Stibevis af indbrudstyve går i fælden, når de stjæler iPhone og iPads.

iPhones og iPads fanger indbrudstyve

Appels populære iPhone telefoner og iPad tablet er ikke kun populære blandt købelystne danskere – langfingrede tyve elsker dem også.

Men populariteten blandt danske indbrudstyve er måske på vej ned.

De populære i-enheder gør det nemlig let at spore indbrudstyven. Det skriver Stiften.dk

 

Det er nemlig ikke gået op for alle indbrudstyve, at en iPhone eller iPad er meget lette at spore via internettet via Apples sporingssoftware.

 

Stiften har interviewet Jeppe Busk, som fik stjålet sin iPad, og som efterfølgende sprede tyvekosterne via Apples “Find my iPad” sporingssoftware.

 

-”Jeg ringede til politiet, som straks kørte derud. De sad på lur og anholdt først to hælere, der kom ud fra opgangen med min iPad i en plastikpose. Derefter anholdt de også indbrudstyven. Han var på vej ned i sin kælder med favnen fuld af mine Arne Jacobsen-stole,” fortæller en grinende Jeppe Busk til Stiften.dk og forsætter:

 

– “Undskyld jeg bander, men hold kæft hvor er det bare smart! Jeg har en fantastisk følelse af at have fået stille min hævntørst. Og så har jeg fået alle mine ting tilbage.”

 

Det er ikke kun Apples produkter, som kan spores via sporingssoftware – også Android telefoner kan relativt let udstyres med sporingsoftware.

Efterfølgende om emnet

Der er udvikling i sagen. Siden vi bragte artiklen er der sket mere. mobilsiden fastholdt sit fokus på emnet. Allerede d. 4/11/2011 fulgte vi historien op med en artikel med tematikken Rygte: Ny iPad til marts – ikke den “rigtige” iPad 3 – Artiklen kan du læse her. Læs også seneste nyt om temaet ved at trykke her..