iWork-kontorpakken på vej til iPhone

Rygterne har svirret længe, men nu skulle det være ganske vist; snart kan du installere iWork på din iPhone eller iPod Touch.

iWork-kontorpakken på vej til iPhone

Apple har allerede flyttet iMovie fra Mac-platformen til iOS, der er operativsystemet i iPhone, iPod Touch og iPad. Men vedvarende rygter har svirret, at Apple også er i gang med en iOS-version af deres kontorpakke iWork, der allerede findes til iPad.

Senest har nyhedstjenesten 9to5Mac publiseret et par billeder af det, der formodes at være en Pages-udgave på iPhone. Pages er Apples tekstbehandlingsprogram. 

Selv om det er forholdsvis nemt at lave falske skærmbilleder af Pages / iWork, er indicierne for, at den virkelig eksisterer efterhånden stærke.

Eksempelvis får man følgende besked, når man bestiller Apple Care til sin iPhone:

Whether you’re sitting in the comfort of your home or office or on the go, you can get direct access to Apple experts for questions on a wide range of topics, including:


– Syncing with iTunes
– Connecting to wireless networks
– Sending and receiving email
– Using iWork for iPhone and other Apple-branded iPhone apps

Det vides ikke hvornår iWork til iPhone sendes på App Store.

Efterfølgende nyt om emnet

Temaet døde ikke med det første redaktionelle stik. mobilsiden kunne ikke lade sagen ligge. 29/6/2010 gik vi videre med nyheden om iPhone 4 går som varmt brød – Fortsættelsen om emnet kan læses her. Tjek også seneste nyt om temaet her..