iZettle – nu kan DU også modtage kreditkort

Nu duer den dårlige undskyldning "jeg har ikke lige nogle penge på mig" ikke længere. Den mobile kreditkortterminal for private kan endelig fås i Danmark.

iZettle – nu kan DU også modtage kreditkort

iZettle er navnet på en smart iOS applikation, som langt om længe nu er lanceret i Danmark. iZettle er noget så smart som en personlig kreditkortterminal, som gør det muligt at modtage penge fra Visa, Mastercard eller Diners kreditkort helt uden en aftale med betalingsformindleren Nets (tidligere PBS).

 

Som en hver, der har været så uheldig at være i kløerne på Nets, ved, så er enhver konkurrent til Nets defacto monopol gode nyheder.

 

Hos Nets er det ikke muligt som privatperson at blive oprettet som kunde, men det ændre iZettle nu på for her er private velkommen – og det er erhvervsdrivende selvfølgelig også.

 

iZettle består af en lille kortlæser, som man sætter i dock-connector på en iPhone eller iPad, og applikationen gør det så muligt at benytte kortlæseren. Selve hardwaren er en chipkortlæser, der kan aflæse chippen på dit kreditkort. Kortlæseren er gratis.

iZettle kreditkort

Fordele og ulemper

Den store fordel ved iZettle er, at der ikke er noget månedligt gebyr, men betalingen for iZettle foregår derimod per transaktion.

Prisen er 1,50 krone + 2,75 procent af hver transaktion. Hvis man modtager 100 kroner, så snupper iZettle altså 4,25 kroner.

Sådan lige ved første øjekast så virker det meget dyrt, men sammenlignet med en invetering i en dankortterminal, indløsningsaftale med Nets og diverse månedlige omkostninger til både nets og dataabonnement, så er iZettle er ganske fornuftig prissat løsning.

Eneste rigtige store minus er, at man skal bruge en Facebook konto for at kunne oprette sig – det er helt unødvendigt for iZettle, at have adgang til de personfølsomme data der ligger på ens Facebook konto.

Vi ser frem til at få fingrene i løsningen, så vi kan teste den i praksis. Indtil da kan vores læsere se mere på iZettles hjemmeside.