Jagten på iPhone-kunderne er indledt

Telias iPhone 3G-kunder kan nu så småt forlade selskabet. Det bekymrer dog ikke salg og marketing-direktøren.

Jagten på iPhone-kunderne er indledt

Det er nu seks måneder siden iPhone 3G kom på gaden, hvilket ligeledes betyder at de første iPhone-købere kan blive løst fra deres abonnement hos Telia og finde sig en anden teleudbyder.

Branchen er klar til kampen om iPhone-brugerne, specielt Telmore, 3, Sonofon og BiBoB har gjort sig synlige i kampen om at vinde kunderne fra Telia. Men også TDC har et datatilbud på hylderne.

Teleselskaberne bruger alle tænkelige metoder lige fra Facebook til aggressive abonnementer m.m. for at få de tabte kunder tilbage.

Telia tager dog det hele med ophøjet ro – og allerede dagen efter 3’s tilbud til iPhone-brugerne så dagens lys, lancerede Telia et nyt “Basic Surf”-abonnement der tilbyder frit dataforbrug for 149 kroner om måneden.

 –  “Jeg er helt tryg. Vi har ubetinget de bedste forhold for iPhone-brugerne. Vi har fået en del kritik for vores 3G-dækning, men der er ingen, der ruller hurtigere ud end os” siger Peter Krogsgaard, direktør for salg og marketing ved Telia til Computerworld.dk

Læs også…

Telias trumf: Fri data – 149 kroner
Iphone-kunder: Adios, Telia!
3 introducerer flatrate på data
Iphone hos Unotel

Telecare vil ikke servicere Unotels iPhones
Webvideo: Den første iPhone 3G i Danmark
Webvideo: Reportage fra køen til iPhone 3G

Opfølgning på sagen

Redaktionen kunne ikke gøre andet end at følge op på fortællingen. mobilsiden fulgte op på historien. 2/1/2009 gik redaktionen videre og fulgte op med historien om Årsskiftet gav sms-rekord – over 50 mio. hilsner – Næste artikel om temaet finder du her. Vi følger op på emnet. Se seneste nyt her.